KI- Pump Bt. Szerviz ügyeleti telefonszám: (06-70) 616 59 96

  Ki-Pump Szivattyú szerviz, forgalmazás,h beépítés

Szolgáltató Betéti Társaság.

Cégünkről
Szolgáltatásaink
Termékek
Gyorsszolgálat- Ügyelet
E-mail

Javítás:

Szennyvíz- és szennyezettvíz szivattyúk, átemelők teljes körű javítása helyszínen és műhelyben, munkaidőben és munkaidőn túl, akár hétvégén és éjszaka is. További információ a lap alján, vagy a megadott telefonszámokon.


Karbantartás:

Szennyvíz- és szennyezettvíz szivattyúk, átemelők teljeskörű helyi karbantartása, időszakos kiszállásokkal, mindig a körülmények és a tulajdonos igényeinek megfelelő időközönként és időpontban. Többféle időintervallumra lehetséges a szerződést megkötni. Az áraknál a mindenkori óradíjak a mérvadóak, azonban ezekből a szerződés szerinti karbantartási időpontok gyakoriságától függően 10-25% kedvezményt, és a szerződésen felüli javítások áraiból is jelentős kedvezményt biztosítunk! További információ a lap alján, vagy a megadott telefonszámokon.


Átalánydíjas javítás:

Szennyvíz- és szennyezettvíz szivattyúk, átemelők teljeskörű átalánydíjas javítása, kötött havi díjért cserébe a csomagnak megfelelő alkalom és munkaóra minősül díjmentesnek, és természetesen jár vele az elsőbbségi / gyorsított javítási szolgáltatás is. Kérjük, hogy keressen meg minket telefonon, kollégáink állnak rendelkezésükre!

Duguláselhárítás:

Speciális célgéppel történő duguláselhárítás akár külön szolgáltatásként is. Nyomócsövek, eldugult lefolyócsövek tisztítása, a dugulás elhárítása. A szolgáltatás kapcsolódhat a szennyvízrendszer karbantartásához, illetve a szennyvízszivattyúk javításához is.

Értékesítés:

Szennyvíz- és szennyezettvíz szivattyúk, szaktanácsadással, akár házhoz szállítással és beépítéssel is. További információ a megadott telefonszámokon!


Beépítés:

Az általunk forgalmazott, illetve a megrendelő meglévő berendezéseinek beépítése, a rendszerbe illesztése, beüzemelése. Az árak mindig a beépítés helyétől, nehézségétől, és a beépítendő berendezéstől függnek, kérjük, hogy hívja kollégáinkat!

Áraink, csomagok:

Kérjük, hogy aktuális árainkról érdeklődjön kollégáinknál telefonon!

Minden megkezdett munkaóra 1 munkaórának minősül! Minden új telephelyre történő kiszállás 1 kiszállásnak minősül. Normál munkaóra: munkanapokon 08.00h-tól 17.00h-ig. Ezen túli időpontok ügyeleti díjjal kerülnek kiszámlázásra. Az időszakon átnyúló szereléseket a kezdeti időpontnak megfelelő óradíjakon számlázzuk! A kiszállási díj Budapesten kívülre oda-vissza értendő! Amennyiben a munkavédelmi körülmények szükségessé teszik, két szerelő is szükséges lehet a munka elvégzésére, ezt mindig az adott feladat ismeretében lehet eldönteni.

KI-Pump Bt.